İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

İşyurtları Tarafından En Büyük Sosyal Tesislerden Biri Adana'da Kuruldu !

İŞ YURTLARI

İşyurtları Kurumu tarafından, otel, restoranları, kafeteryaları, satış mağazası, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları, seyir terası, çocuk parkı, anfi tiyatrodan oluşan Ülkemizin en büyük sosyal tesislerinden biri Adana'da kuruldu.

 Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü İşyurtları Kurumu tarafından Adana'da açılan yeni sosyal tesisi, içerikleriyle birlikte aşağıdaki şekliyle duyuruldu. 

 

"İşyurtları Kurumu tarafından, otel, restoranları, kafeteryaları, satış mağazası, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları, seyir terası, çocuk parkı, anfi tiyatrodan oluşan Ülkemizin en büyük sosyal tesislerinden biri Göltepe Eğitim Tesisleri adı altında Adana'da kuruldu. 


Yaklaşık 28.000 metrekare arazi üzerine kurulu tesisin; otel bölümünde standart ve suit odalar, 340 metrekare kafeterya, 230 metrekare satış mağazası, 400 metrekare ve 360 metrekarelik iki ayrı restoran, otopark, 16.000 metrekare alanda tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları, seyir terası, çocuk parkı, anfi tiyatro ve peyzaj alanı bulunmaktadır.


İnşaatın her aşaması tamamen Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğünce yapılmış olup, otel, kafeterya ve restoranların tefrişi (Döşeme İşi) Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünce gerçekleştirilmiştir.


Sosyal tesiste bulunan satış mağazasında işyurtlarında üretilen; gıda ürünlerinden tekstil ürünlerine, hediyelik eşyalardan mobilya ürünlerine kadar yüzlerce ürün satışa sunulacaktır. Satış Mağazası, İşyurtları Kurumunun en büyük satış mağazası olma özelliğini taşımaktadır.


Tesiste görev alan personel bu alanda özel eğitim almıştır."denildi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.