İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Kanun Teklifinin Görüşülmesi İleri Bir Tarihe Ertelendi

GÜNDEM

Kanun Teklifinin Görüşülmesi İleri Bir Tarihe Ertelendi

CHP İzmir Milletvekili Atilla SERTEL öncülüğünde TBMM'ye taşınan İnfaz ve Koruma Memurlarının Güvenlik kadrosuna geçmeleri ya da yaptığı işe uygun bir kadroya geçirilmesi için kanun teklifinin oylanması bilindiği üzere 09 Kasım 2021 tarihinde planlanıyordu. Lakin Vekilinde twitter üzerinden paylaştığı üzere yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle TBMM içtüzüğünün 67. maddesi gereğince kanun teklifinin görüşülmesi ileri tarihe ertelendiği bilgisi paylaşıldı. Yapılan paylaşımda aşağıdaki ifadedelere yer verilmiştir.

AKP ve MHP’li Milletvekilleri Meclis’e gelmeyince içtüzük 67. Maddeye göre “İnfaz Koruma Memurlarının Güvenlik kadrosuna geçmeleri” için verdiğimiz kanun teklifinin görüşülmesi ileri tarihe ertelendi. İnfaz Koruma Memurları adına kanun teklifinin arkasındayız.

AKP ve MHP’li Milletvekilleri Meclis’e gelmeyince içtüzük 67. Maddeye göre “İnfaz Koruma Memurlarının Güvenlik kadrosuna geçmeleri” için verdiğimiz kanun teklifinin görüşülmesi ileri tarihe ertelendi. İnfaz Koruma Memurları adına kanun teklifinin arkasındayız. pic.twitter.com/BUypUXno8o

— ???????? Atila Sertel (@AtillaSertell) November 9, 2021

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.