İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Hakan ÇELİK Sordu, Adalet Bakanı Abdulhamit GÜL Cevapladı : Cezaevi Personeli...

GÜNDEM

Hakan ÇELİK Sordu, Adalet Bakanı Abdulhamit GÜL Cevapladı - CTE Personeli'nin Özlük Hakları, Talepleri ve Personel Alımı Hakkındaki Soruları

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programına konuk oldu. Bakan GÜL Koronavirüs pandemisi dolayısiyle ceza infaz kurumlarında alınan önlemler ve hükümlü tutukluların aileleriyle görüntülü konuşabilmelerine olanak sağlayan yeniliklerden bahsettiği konuşmasında sunucu Hakan ÇELİK'in infaz ve koruma memurları ve diğer cezaevi personel adaylarının twitter aracılığı ile gelen sorularını bakan GÜL'e yöneltmiştir. Bakan GÜL takipçilerden gelen sorulara aşağıdaki ifadelerle cevap vermiştir.

"İnfaz ve Koruma Memurlarımız gerçekten büyük bir özveriyle çalıştılar ,çalışıyorlar. Ben çok teşekkür ediyorum ve onların yıpranma payıyla ilgili çok önemli bir düzenleme getirmiştik, onu vermiştik uzun zamandır beklenen bir rüyaydı. Ama bir kaç talepleride var haklı onları biz çalışıyoruz ilgili bakanlıklarımızla kurumlarımızla bu konuda da elimizden gelen tüm gayreti göstermeye ve netice alacağımıza inanıyoruz.

Adliyelerdeki ve Cezaevlerindeki personel ihtiyaçlarımızı belirledik, çalıştık ve bunları sunduk yakın zamanda imza onaydan çıkmadığı için söyleyemiyorum yaklaşık 10 bin civarında adliye ve cezaevleri için ihtiyaç olan bir alıma çıkılacaktır bu netleşince kamuoyu ile paylaşılacaktır.ama süreç devam ediyor ihtiyaçlarımız var inşallah adliye çalışanları ile kadromuzu daha da güçlendireceğiz, arttıracağız" demiştir.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Yorumlar (2)

İKM 4 Yıl Önce

bizi senin kadar aldatan bi bakan olmadı

MURAT 4 Yıl Önce

sadullah ergi̇n gi̇bi̇ boş vaad vermi̇yor enazindan sağolsun bakan bey

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.