İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

CTE Genel Müdürü Enis Yavuz YILDIRIM'ın Görevi Değişti !

GÜNDEM

CTE Genel Müdürü Enis Yavuz YILDIRIM'ın Görevi Değişti !

17 Kasım 2017 Tarihli ve 30243 Sayılı Resmî Gazetede yayınlanan Adalet Bakanlığına Ait Atama Kararı başlıklı yazı içeriğine göre yaklaşık 4,5 yıldır Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan sayın Genel Müdürümüz Enis Yavuz YILDIRIM'ın gün itibariyle bakanlık yüksek müşavirliğine atandığını, yerine ise Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı sayın Şaban Yılmaz'ın getirildiğini öğrenmiş bulunmaktayız.

 

Sayın genel müdürümüzün bu 4,5 yılda yaptıklarına, vesile olduğu güzel gelişmelere, kazanımlarımıza vs. konulara değinmekten öte kısa ve öz olarak gerek personeline verdiği değer ile, gerekse samimiyeti ve mütevazı kişiliği ile gerçek manada gönülleri fetheden bir yönetici olduğunu buradan belirtmeden edemeyeceğim. 

 

Öncelikle biz Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personellerine vermiş olduğu emek ve hizmetlerden dolayı kendisine tekrardan çok teşekkür eder yeni görevinde başarılar dileriz. CTE personeli sizi ve sizin gibi bu camiaya ve personeline destek olanları unutmayacaktır. Yolunuz açık olsun. 

 

Genel Müdürümüz Enis Yavuz YILDIRIM'ın Twitter'dan yapmış olduğu veda paylaşımı...

 

3-Görevini her durumda en yüksek insani ve Milli duyarlılıkla yerine getiren;herzaman iftihar ettiğim, kahraman, fedakar ve vefakar Ceza infaz personeline bundan sonra da aynı duyarlılıklarla,hergün artan bilgi ve deneyimiyle kazasız belasız başarılı bir çalışma dönemi diliyorum.

— Enis Yavuz Yıldırım (@YavuzEnis) 17 Kasım 2017

2-Tarihi ve zor bir dönemde, bugüne kadar bizi bu göreve layık gören, Milletimize ve Devletimize hizmet etme imkanı veren, Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere; Başbakanımıza, Bakanlarımıza ve Müsteşarlarımıza şükranlarımı arz ediyorum.

— Enis Yavuz Yıldırım (@YavuzEnis) 17 Kasım 2017

1-Yaklaşık dört buçuk yıldır yürütmekte olduğum CTE Genel Müdürlüğü görevim bugün itibariyle sona ermiştir. Kazasız belasız Milletimin emanetini teslim etmeyi nasip eden rabbime şükürler olsun.Yeni atanan meslektaşlarımızın Allah yardımcıları olsun.

— Enis Yavuz Yıldırım (@YavuzEnis) 17 Kasım 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.