İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Cezaevi Personeline Son 24 Saatte 3 Farklı İldeki Cezaevinde Saldırı !

GÜNDEM

Cezaevi Personeline Son 24 Saatte 3 Farklı İldeki Cezaevinde Saldırı !

Gün geçmiyor ki İnfaz ve Koruma Memuru meslektaşlarımıza yönelik saldırı haberlerine bir yenisi daha ekleniyor. Buna son 24 saat içerisinde 3 farklı ilden 3 farklı ceza infaz kurumunda görev alan personelimize yönelik mahkumlar tarafından gerçekleştirilen saldırılar sonucu toplamda 4 personelimizin yaralandığı şeklinde... 
İlk saldırı haberi; 
dün Şanlururfa'nın Siverek ilçesinde gerçekleşen, Siverek T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda görev yapan bir İnfaz ve Koruma Memuru meslektaşımız ile bir sağlık memurumuza yönelik bir hükümlünün saldırması sonucu personelimizin yüz kısımınlarından ağır şekilde yara aldıkları şeklindeydi.

İkinci saldırı haberi;  Erzurum Açık Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleşen olayda ; Ceza infaz kurumunda görevli İnfaz ve Koruma Memuru meslektaşımıza aynı cezaevinde bulunan bir hükümlünün yumruk atarak elmacık kemiğini kırdığı şeklinde.
Üçüncü saldırı haberi
 ise Manisa E Tipi Kapali Ceza İnfaz Kurumunda İnfaz ve Koruma Memuru olarak görev yapan meslektaşımız Vardiya Sorumlusu Murat KADI'ya bir hükümlünün kırık bardak ile saldırdığını ve meslektaşımızın 10 gün iş göremez raporu alacak şekilde yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Personelimize yönelik bu vb. saldırı olaylarının günden güne fazlalaşması ve hızını daha da artırır olması personelimizin güvenliği konusunda yeni önlemlerin alınması için gerek Bakanlığımızın gerekse Genel Müdürlüğümüzün bu yönde çalışmalar yapması ve yeni düzenlemeler getirmesinin artık kaçınılmaz bir hal aldığıdır.

infazvekoruma.net olarak,tekrardan personellerimize yönelik bu vb. menfur saldırıları kınıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.