İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Akıncı Dizisinden Cezaevi Personeline Yeni Bölümde Özür Mesajı

GÜNDEM

Akıncı Dizisinden Cezaevi Personeline Yeni Bölümde Özür Mesajı

Atv ekranlarında yayınlanan "Akıncı" isimli dizinin 11. bölümünde hatırlanacağı üzere ceza infaz kurumuna bir hışımla giren başkomiser rolündeki kişinin Cezaevi Savcısı, Cezaevi Müdürü ve Cezaevi Personelleri ( İnfaz ve Koruma Memurları ) na karşı takındığı aslı astarı olmayan saygı dozunu aşan görüntülerden sonra Adalet Bakanlığı ve Personelleri tarafından gelen tepkiler üzerine 15. bölümünde senaryoda yapılan bir düzenleme ile başkomiser rolündeki kişi tarafından bütün personelden özür dilediği anı gösteren bir bölüme şahit olduk.

Hatadan dönülmeside bir erdemdir diyoruz lakin siz dizi senarist ve yapımcıları ciddi bir iş yapıyorsunuz milyonlar ekran karşısında sizlerin yaptığı dizileri izliyor ve işin aslını bilmeyende ceza infaz kurumlarını gerçekten bu şekilde sanıyor bazı şeyleri milyonlara sunmadan önce araştırın ve öyle yapın ne yapacaksanız artık rating uğruna işinize geldiği gibi senaryolaştırdığınız bu vb. yapımlarda onuruyla bin bir türlü cefalara göğüs geren bu vefakar personeli daha fazla töhmet altında bırakmayın sizlerden tek ricamız bu.

Ceza İnfaz Kurumu Personelleri ( İnfaz ve Koruma Memurları ) toplumun küçük bir kesimde olsa insanlara ayak uyduramayan, yanlışa sapmış, hatalar yapmış insanlarının, adaletin tecellisi karşısında bunu uygulama konusunda ki aracılardan biridir. Ve bunları yaparkende adalete ve adaletin emirlerine uydukları konusunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu yüzden diyoruz ki.

"Merak Etmeyin, Burada Güvendesiniz. Biz Buradayız!"

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.