İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Adalet Bakanlığı Son Sözü Söyledi : Fiziki Şartlara Uymuyor

GÜNDEM

Adalet Bakanlığı Son Sözü Söyledi : Fiziki Şartlara Uymuyor

Adalet Bakanlığın 2019 yılı için gerekli fiziki şartlara uymadığı gerekçesiyle kapatma kararı aldığı bazı ceza infaz kurumlarının haberlerini paylaşmıştık.

Bahsi edilen ve resmi olmayan listede belirtilen 45 ceza infaz kurumundan daha evvel haberlerini de paylaştığımız ceza infaz kurumlarından bir kaçını paylaşacak olursak eğer, bunlar sırasıyla Manisa Kula K2 Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Burdur Ağlasun K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Denizli Çal B Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Kastamonu İnebolu M, Daday K1 ve Tosya A2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumları, Aydın Karacasu K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Kütahya Gediz K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Bursa Mustafakemalpaşa A3 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'dur.

Adalet Bakanlığı kapatılması uygun görülen cezaevi listesini ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarına gönderdikten sonra gerekli çalışmaların yapılarak hükümlü / tutuklu ve cezaevi personelinin belirlenen ceza infaz kurumlarına nakillerinin yapılmasını uygun görmüştür.

Kapatılan ya da kapatılması uygun görülen diğer ceza infaz kurumlarının listesine dair resmi olmayan ve internet üzerinden edindiğimiz listeyide siz değerli okurlarımızın bilgisine sunarız.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.