İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

İşyurtları Daire Başkanlığı'na Murat ATAN Getirildi.

GENEL MÜD.

İşyurtları Daire Başkanlığı'na Murat ATAN Getirildi.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü İşyurtları Kurumu Daire Başkanlığı’na Bozdoğan / Aydın'lı Hakim Murat Atan, getirildi. 

 

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü İşyurtları Kurumu Daire Başkanlığı'nı 3,5 yıldır sürdüren Dr. Vehbi Kadri Kamer, görevini Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünde tetkik hâkimi olarak görev yapan Murat Atan’a devretti. İşyurtları Kurumu Toplantı Salonunda yapılan devir teslim töreninde konuşan Kamer, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünde 17 yıldır görev yaptığını, bu görev süresince hep ilerlemeyi, gelişmeyi hedef aldığını söyleyerek yerine göreve getirilen Hakim Murat Atan’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 
“KISITLI İMKANLARLA ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR İMZA ATTI”


Görevi devralan Murat Atan da güzel dilekleri için Dr. Vehbi Kadri Kamer’e teşekkür ederek, “İşyurtları Kurumunun özellikle son yıllarda yaptığı çalışmalarla büyük yol kat ettiğini biliyorum. Bu Kurum çok önemli bir Kurum. Ben böyle önemli bir Kurumu Vehbi Kadri Kamer gibi başarılı bir başkandan sonra yönetmek oldukça zor olacak. Çünkü kendisi gerçekten çok çalışkan, başarılı ve kendisini ispatlamış vizyon sahibi bir insan. Personel bakımından kısıtlı imkânlarla böyle önemli çalışmalar yapılmasından ötürü minnet duyuyorum. Umarım bu kurumda birlikte güzel çalışmalar yaparız” diye konuştu.

 

İnfazvekoruma.net ekibi olarak sayın Dr. Vehbi Kadri KAMER'e emeklerinden dolayı teşekkür eder, sayın Murat ATAN'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.