İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

CTE Taşra Personeli Eş Mazeretli Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

GENEL MÜD.

CTE Taşra Personeli Eş Mazeretli Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ? CTE'den Kısa Açıklama ...

Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğü taşra atamalı personelin eş mazeretine dayalı naklen atanma başvuruları CTE tarafından 10 Ağustos 2015 tarihinde genel müdürlüğümüzde olacak şekilde gönderilmesi gerekmektedir şeklinde bilgilendirmesinden bugüne geçen 50 güne yakın zaman zarfında hala açıklanamamış olması halihazırda hem okulların açılması hemde yaklaşan kurban bayramının telaşından dolayı eş mazeretine dayalı naklen atama bekleyen personel arkadaşlarımızı kafalarındaki soru işaretlerini daha da fazlalaştırmıştır. 

 

Sonuçların her seferinde neden bu kadar uzun sürede açıklandığı bir muamma olmakla birlikte hakkımız gereği sonuçların ne zaman açıklanacağına dair yaptığımız bilgi alma amaçlı yazışmalarda da yuvarlak kelimeler kullanılarak cevap verilmesi işin tuzu biberi oluyor. 

 

Yapılan bu çalışmada 50 gün kadar bir sürede açıklanamayan atama bekleyen personel sayısını , atama esaslarında ne gibi zorlayıcı kriterlere dikkat ediliyor vs. soruların cevabını açıkcası merak ediyoruz.

 

Yazımızın ilgililer tarafından görülmesi ve bu gecikmenin bir an önce çözüme kavuşması adına...

 

Not : CTE'ye yazdığımız bilgi alma amaçlı yazıya istinaden 18/09/2015'te gelen kısa ve öz cevap şu şekilde " Atama işlemleri devam etmekte olup, mümkün olan en kısa sürede sonuçlandırılacaktır." denilmiştir. 

 

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunulur...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.