İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

CTE Personeli "Basın ve Sosyal Medya Kullanımı Farkındalık Çalıştayı" nın İkinci Toplantısını İstanbul'da Gerçekleştirdi

GENEL MÜD.

Ceza İnfaz Kurumlarında Görevli Personeller Tarafından Oluşturulan STK ve Sosyal Medya Platformu Yöneticileri Çalıştayın ikinci Toplantısını İstanbul'da Gerçekleştirdi.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü taşra müdürlüklerinde görevli personeller tarafından oluşturulan STK ( Sivil Toplum Kuruluşu ) Yöneticileri ve Çeşitli Soyal Medya Yöneticileri, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü sayın Enis Yavuz YILDIRIM'ın oluru ile "Basın ve Sosyal Medya Kullanımı Farkındalık Çalıştayı" nın İkinci Toplantısını İstanbul'da Gerçekleştirildi.

Yapılan toplantı ile meslekî sorunlarımızın aktarıldığı, sorunlarımızla alakalı oluşturulan raporların ilgililere sunulduğu, dezenformasyonla mücadele ve kurumlarımızın itibarını sağlamak adına yapılabilecekler konusunun da ele alındığı, "Yıkıcı Değil ! Yapıcı Eleştiriye Evet" mottosuyla yola çıktığımız, gerek Camiamız gerekse personeliz için belki kısa bir zaman zarfında olmasa da ilerleyen zamanlarda peyder pey kazanımlar elde edebileceğimiz bir toplantı olduğu kanısındayız. Toplantıda neler konuşulduğuna dair bir kaç madde yazmak isteriz.

Fazla mesaiden kaynaklanan izinler 3. Derece kadro sayısının arttırılması ( Yeşil Pasaport vs için ) Sosyal medya kullanımı, etik ve uyulması gereken kurallar ve daha fazlası...

Adalet Bakanlığı Ord. Prof. Dr. Sulhi Dönmezer İstanbul Eğitim Merkezinde 02-03-04 Ekim 2024 yılında gerçekleştirilen toplantıya davet üzerine İnfazvekoruma.net ekibi olarak bizlerde katıldık. Bu toplantı vesilesiyle mesleğimizin gelişimi ve imajı adına çaba harcayan sosyal medya ve STK yöneticilerini bir araya getiren sn. Genel Müdürümüz Enis Yavuz YILDIRIM başta olmak üzere Destek Hizmetleri Daire Başkanı Evren AKBEY, İletişim Daire Şube Müdürü Alper ŞAFAK, Şube Müdürü Enes BERKSUN ve İletişim Daire Şube Şefi Mehmet Akif KARAKAYA ya bizlere böyle bir imkan sundukları için çok teşekkür ediyoruz.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

X (Twitter) Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.