İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

CTE Genel Müdürü Sayın Enis Yavuz YILDIRIM'ın Yeni Yıl Mesajı

GENEL MÜD.

CTE Genel Müdürü Sayın Enis Yavuz YILDIRIM'ın Yeni Yıl Mesajı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım yeni yıl dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Büyük acıların ve haince darbe girişiminin yaşandığı 2016 yılının geride kaldığını belirten Yıldırım, 2017 yılının birlik ve beraberlik içerisinde umut, barış ve sevgi yılı olmasını diledi. Genel Müdür Yıldırım mesajında “Acısı, tatlısı ve mutluluklarıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2016 yılında meydana gelen terör saldırıları ve darbeci hainlerin 15 Temmuz’daki kalkışması, Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın öncülüğünde “Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak ve Tek Devlet” ülküsünde kenetlenen aziz Milletimiz tarafından bertaraf edilmiş ve tüm dünyaya Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bir bütün olduğu bir kez daha gösterilmiştir” dedi.


Ülkemizin milli birlik ve beraberlik içerisinde daha müreffeh yarınlara ulaşacağının vurgulandığı mesajda Yıldırım şu ifadeleri kullandı:


“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ PEKİŞİYOR”


Yaşanan acı olaylar ve terör örgütlerinin hain saldırıları, Aziz Milletimizin birliğini ve beraberliğini hiç bir şekilde bozamayacağı gibi daha da kuvvetlendirmektedir. Tüm zorlu şartlara rağmen vatanın bölünmez bütünlüğü için görev yaparken şehadete eren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, gazilerimize de minnetlerimizi iletmek istiyorum. Milli birlik ve beraberlik içerisinde kardeşlik bağlarımızın daha da güçlenmesi için Türk milletinin muhteşem mazisinde göstermiş olduğu asil mücadelesinin ilelebet devam edeceğine yürekten inanıyorum. İçerisinden çıktığımız yıl, gerek kurumlarımız gerekse personelimizin üzerindeki sorumluluğun daha fazla arttığı, yaptığımız görevin Ülkemiz ve Devletimiz açısından çok daha anlamlı hale geldiği bir yıl olmuştur.

 

Görev ve sorumluluk bilinci içerisinde hükümlü ve tutukluların yeniden topluma kazandırılarak suça bulaşmalarının önlenmesi ve topluma yararlı, meslek sahibi olmuş, üretken bireyler ve en yüksek insani değerlerle sosyal yaşam içerisinde yer almaları için, görevini büyük bir fedakarlık içerisinde yerine getiren siz ceza infaz kurumları ve denetimli serbestlik personelimizin yeni yılda da aynı azimle ve kararlılıkla görev yapacağından, mesleğini onuruyla ve büyük bir gururla yapan siz değerli çalışma arkadaşlarımızla belirlediğimiz hedeflere hep birlikte omuz omuza vererek ulaşacağımızdan hiç şüphemiz yoktur.


Bu vesileyle Aziz milletimizin ve tüm çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutluyor, 2017 yılının; Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Ülkemize ve tüm dünyaya, bereket, sağlık, huzur ve barış dolu günler getirmesini Cenab-ı Hak´tan niyaz ederek, komşularımızda ve dünyanın bir çok bölgesinde zorluklar içerisinde yaşayan kardeşlerimizin gözyaşının dinmesini, yerine barış ve huzur tesis edilmesini temenni ediyorum”. 
 
Enis Yavuz YILDIRIM

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.