İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Cezaevi Personelinde Son 5 Yıldaki Artış Miktarı ve Güncel Maaşlar !

GENEL MÜD.

Cezaevi Personelinde Son 5 Yıldaki Artış Miktarı ve Güncel Maaşlar !

Ceza infaz kurumlarına personel alımındaki artış miktarları 5 yıl içerisinde kayda değer bir şekilde artış göstermiş olup günümüz şartlarında da memur olmayı hedefleyen birçok kişiyede Ceza infaz Kurumları ekmek kapısı olma özelliği taşıyor.. Ceza infaz kurumu personel sayısı 2010 yılında 29 bin 348 iken, Mayıs 2015 itibariyle bu sayı 49 bin 426’ya yükseldi. Cezaevi personeli sayısındaki son 5 yıllık artış yüzde 69 olarak gerçekleşti.

 

Önümüzdeki yılda geçilmesi planlanan dış güvenliğin Jandarmadan alınıp Adalet Bakanlığına devredilmesi yönündeki planların neticesinde 5 yıl içerisinde kademeli olarak 25000 infaz ve koruma memuru alımı gibi hiçte azımsanmayacak bir rakamın bahsi geçiyor ki bu da iş bekleyen binlerce gencimize umut olarak yansıyor.

 

2015 yılında 26 bin 380 kapasiteli 42 adet ceza infaz kurumunun açılması planlanıyor. Ve son olarakta en çok merak edilen diğer bir husus olan infaz ve Koruma Memurları ve Cezaevi Müdürleri ne kadar maaş almakta güncel olarak bilgilendirmek istedik. 

Ağustos 2015 Güncel Maaş Miktarları...

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.