İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

İnfaz ve Koruma Memuru Meslektaşlarımızdan Sevindirici Haber !

EDİRNE

Tutuklanan İnfaz ve Koruma Memuru Meslektaşlarımızdan Sevindirici Haber Geldi...

Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Kapalı cezaevi’nde hükümlü bulunan Alaattin Çakıcı’nın tedavi için götürüldüğü hastanede, mahkum koğuşunun güvenlik kapısını açık bıraktığı iddiasıyla 7 infaz ve Koruma Memuru meslektaşımızın tutuklandığı haberini herkes gibi bizlerde üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktaydık. 

 

Dün gece itibariyle meslektaşlarımızın SERBEST KALDIĞI haberini büyük bir sevinçle öğrenmiş bulunmaktayız. Buradan meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor bundan sonrası içinde bu vb talihsiz olayların yaşanmamasını ümid ediyoruz.

 

Meslektaşlarımızın Savunmasından...

 

“Mahkumların bulunduğu oda küçük ve havasız olduğu için koridora açılan kapıyı hava alması için açık bıraktık. Olay anında diğer mahkumların kapıları kapalıydı. Ancak Alaattin Çakıcı ve Hasan Heybetli’nin bulunduğu odaların kapısı açıktı. Bunun nedeni ise her ikisinin de hasta olması ve hastanelerden alınmış doktor raporları vardı. Raporlar yürüyüş yapmalarını yönündeydi. Bu nedenle yürüyüş yapmaları için raporları dikkate alarak açık bırakıldı. Kapının kapalı olması yönünde de yazılı ve sözlü bir talimat verilmedi. Bize kapıların açık bırakılmaması yönünde de bir uyarı yapılmadı. Mahkumların firara teşebbüs etmeleri söz konusu değil. Ayrıca bu kapıdan sonra iki kapı daha var ve önlerinde de jandarmalar bekliyor” denildi...

 

 
Meslektaşlarımıza Personel Arkadaşlarından Destek Pozu
 
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.