İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Personel Tayinlerini Çözüme Kavuşturan 20 Temmuz 2016 Tarihli Duyuru !

DUYURULAR

Personel Tayinlerini Çözüme Kavuşturan 20 Temmuz 2016 Tarihli En Son Duyuru !

Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğü İçinde bulunduğumuz darbe girişimi sonucunda diğer kamu kurumlarında da olduğu gibi tüm yıllık izinleri durdurduğunu ve izinde olan personllerinede izinlerin iptal edildiğini ve bir an önce görevlerine dönmeleri yönünde kurumlara yazı göndermişti.

 

Yayınlanan diğer duyurularda ise ilk önce Kurum 1. ve 2. Müdürlerinin mehil izinlerini kullanmaksızın yeni görev yerlerinde başlamaları yönündeki duyurusunun ardından 1. ve 2. müdür dışında kalan personlelerinin tayinleri hakkında ki belirsizliğe 20 temmuz 2016 tarihinde kurumlara gönderdiği yazı ile açıklık getirmiş oldu.

 

Gönderilen yazı da ;

 

Yıllık izin iptali konusunda tırnak içinde belirttiği durumlar haricindeki izinler ibaresini koyan CTE bunlar haricinde kalan izinler için iptalin geçerli olduğunu bildirdi. Neydi o özel durumlar " 657 sayılı devlet memurlar kanunu'nun 104. maddesi çerçevesinde alınmış olan evlilik, ölüm, analık izni, veya 105. madde çerçevesinde alınmış olan refakat izni ve 108. madde çerçevesinde alınan aylıksız izinler hariç olmak üzere" denilmiştir.

 

Tayinleri çıkıpta beklemekte olan 1.ve 2 müdürler haricinde kalan tüm personel ( Denetimli serbestlik müdür ve müdür yardımcıları, idare memuru, sayman , mühendis, psikolog, sosyal çalışmacı, sosyolog, öğretmen, infaz ve koruma başmemuru, infaz ve koruma memuru, ceza infaz kurumu katibi, sağlık memuru, teknisyen, ambar memuru, aşçı ) henüz ayrılışlarını yapmayanların ayrılışlarını yaparak mehil müddeti kullanmaksızın en kısa sürede yeni görev yerlerine başlamalı, ayrılışını yapıpta mehil müddeti kullananların, mehil müddetini beklemeksizin yeni görev yerlerine başlamaları...

 

Yönünde genelgesini kurumlara göndermiştir. Personel arkadaşlarımızın bilgisine sunulur.

 

Genelge Metni ;

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.