İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

İnfaz ve Koruma Memuru Boy Kilo Ölçümü İçin Gerekli Belgeler !

DUYURULAR

İnfaz ve Koruma Memuru Boy Kilo Ölçümüne Giderken Götürülmesi Gereken Belgeler Nelerdir, Bilinmesi ve dikkat edilmesi gerekenleri bir araya topladık...

Listede isimleri karşısında KABUL yazılı olan adayların 28 – 29 NİSAN 2016 Perşembe-Cuma günleri saat 09:00 dayapılacak olan BOY KİLO ÖLÇÜMÜ İÇİN Giriş Belgesi, Nüfus Cüzdanları ( giriş belgesi olmayan adayların aday numaralarını listeden tespit ederek kimlikleri ile birlikte ) ve aşağıda belirtilen evrak ile birlikte BAŞVURU YAPTIKLARI ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞINDA hazır bulunmaları, boy ve kilo ölçümüne katılmayan adayların mazeretlerinin kabul edilmeyeceği, sözlü sınav ve mülakata katılamayacakları,

 

Bu konuda ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacağı hususu ilan olunur.

 

Önemli ve dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğümüz hususları komisyon sitelerinden harmanlayıp aşağıda bir araya getirmeye çalıştık boy kilo ölçümüne giderken bunlara dikkat etmeniz sizlerin menfaatine olacaktır.

 

BOY KİLO ÖLÇÜMÜNE GİDERKEN GÖTÜRÜLMESİ GEREKEN BELGELER

 

a) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunun bilgisayarla doldurularak 4 nüsha hazırlanması ve bilgilerin doğru olduğunun bildirildiği kısmın aday tarafından imzalanması gerekmektedir. Söz konusu forma resim yapıştırılacak kesinlikle zımba veya tel kullanılmayacaktır. istenilen formların her birinin ASIL olması, fotokopi ile çoğaltılmaması gerekmektedir.

 

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu İçin Tıklayınız...

 

b) Hakkında devam eden ceza soruşturması veya kovuşturması bulunup bulunmadığına dair yazılı beyan. 

 

Başka bir kurum ve kuruluşa karşı mecburi hizmetle yükümlü olmadığına dair dilekçe İçin Tıklayınız...

 

c) Evli bayanlar için anne-baba -kardeşlerini gösterir nüfus aile kayıtları ile eş-çocuklarını gösterir nüfus aile kayıtlarını da getirmeleri gerekmektedir.

 

Notlar : Söz konusu formun alt kısmındaki " NÜFUS CÜZDANINI ONAYLAYANIN " başlığı kısmı Komisyon Başkanlığımızca doldurulacağı için mutlaka boş bırakılmalıdır. Kesinlikle muhtar, yazı işleri müdürü v.s.. ünvandaki kişilere onaylatılmayacaktır.

 

Güvenlik Soruşturma ve Arşiv Araştırma Formunun NÜFUS CÜZDAN SURETİ bölümündeki bilgilerin nüfus cüzdanındaki bilgiler ile aynı olması gerekmektedir. (SERİ NOSU kısmına Örneğin: B12-278965 gibi)

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.