İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

CTE Psikolog,Sosyal Çalışmacı,Veteriner Hekim Atama Sonuçları Açıklandı

DUYURULAR

CTE Psikolog, Sosyal Çalışmacı ve Veteriner Hekim Atama Sonuçları Açıklandı !

T.C. ADALET BAKANLIĞI
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden


İLAN
1) Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 204 Psikolog 57 Sosyal Çalışmacı ve 3 Veteriner Hekim alımı için 20 Şubat - 21 Mart 2017
tarihleri arasında yapılan sözlü sınav sonuçlarına göre başarılı olan adaylar atama sonuçlarına TC Kimlik Numaraları ile ulaşabileceklerdir.

2) Asil olarak başarılı olup ataması yapılan adayların tebligatları ikamet adreslerinin bulunduğu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılacaktır.


3) Yedek olarak başarılı olan adayların (Ek-5 listede isimleri belirtilen yedek adaylar için);
Adalet Bakanlığı Memur, Sınav-Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 6-18/c maddesinde bulunan şartları taşıdığını belgeleyen, Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden alacakları sağlık kurulu raporu,
Erkek adaylar için askerlik durum belgesi,
Mal bildirim beyannamesi (Ek-1),
İki adet 6X9 cm renkli ve son altı ay içerisinde çekilmiş fotoğraf,
Beyan dilekçesi (Ek-2),
Ekli listede bulunan yerler arasından (Ek-3) atanmak istedikleri yerleri belirtir dilekçelerini (Ek-4),
19 Temmuz 2017 tarihine kadar Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Emniyet Mahallesi, Mevlana Bulvarı No:36 HSYK Binası Kat: 11 Büro: 1114 Yenimahalle/ ANKARA adresinde olacak şekilde posta yolu ile göndermeleri veya bizzat getirmeleri gerekmektedir.


4) Yerleştirmeler adayların tercihleri dikkate alınmak suretiyle yedek sırasına göre yapılacaktır. Tercihlerinden birine yerleşemeyen adaylardan; “tercihlerim dışında bir yere atanmak istiyorum” seçeneğini işaretleyenler boş kalan kontenjanlara re’sen yerleştirilecek, “tercihlerim dışında bir yere atanmak istemiyorum” seçeneğini işaretleyenler ise yerleştirmeden feragat etmiş sayılacaklardır.

NOT: Asil olarak ataması yapılan ve yedek olarak listede adı geçen adaylardan atanma hakkından feragat edenlerin; Haklarından feragat ettiklerine ilişkin dilekçelerini Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Emniyet Mahallesi, Mevlana Bulvarı No:36 HSYK Binası Kat: 11 Büro: 1114 Yenimahalle/ ANKARA adresine göndermeleri gerekmektedir.

EK-1 (Mal Bildirim Beyannamesi)

EK-2 (Beyan Dilekçesi)

EK-3 (Atama Yapılması Planlanan Yerler)

EK-4 (Atanma Tercih Dilekçesi)

EK-5 (Tercih Yapacak Aday Listesi)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.