İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

2016 Yılı İnfaz ve Koruma Memuru Yazlık ve Kışlık Botları Görücüye Çıktı...

DUYURULAR

2016 Yılı İnfaz ve Koruma Memuru Yazlık ve Kışlık Botları Görücüye Çıktı...

Ayaş Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Sayın Ayhan ÇAPACI kendisine ait olan facebook hesabından 2016 yılına ait infaz ve koruma memurları botlarının görüntüsünü paylaşmış olup eksikliklerin gelen öneri ve istekleride göz önüne alarak gidermeye çalıştıklarını ifade etmiştir. Sayın ÇAPACI’nın facebook adresindeki paylaşımı şu şekilde...

 

"2016 yılı için İnfaz ve Koruma Başmemur ile Koruma memurlarının yazlık ve kışlık bot ihtiyaçlarının karşılanması için uygulamada şikayet ve problemler üzerinde çalışılarak büyük bir oranda giderilerek asgari düzeye indirilmiş ve ayakta görünüm olarak estetik ve albenisi olan beğeni yaratılarak siz değerli personelimize paylaşmak istedim .

 

Genel Müdürümüz'ün emir ve talimatları doğrultusunda çok sıcak bölgeler ile normal bölgelere farklı botlar üretilerek kullanım kolaylığı ve memnuniyet yaratılmıştır.İşanlah Hak sahibi olarak sizler bu üretilecek botları sunduğumuzda umarım mutlu olursunuz şimdiden hayırlı olsun.Kullanımla ilgili eleştirilerinizi ve memnuniyetinizi. Belirtir düşüncelerinizi bekler sevgi ve saygılarımı sunarım."

 

Memur arkadaşlarımızdan gelen botlara fermuar eklemek gibi bir düşünce olup olmadığına dair sorulan bir soru üzerine Çapacı'nın cevabı...

 

"ARKADAŞLAR BURAYA KADAR Kİ BÖLÜMDE BOTLARDA BEĞENİ VAR ANCAK YANDA FERMUAR TELEBİ VERDIR BU TALEBİ EN KISA ZAMANDA DEĞERENDİRİP KARAR VERECEĞİZ..." 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.