İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Denetimli Serbestlik Hizmetleri 13.Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

D.S.M.

Denetimli Serbestlik Hizmetleri 13.Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

5402 Sayılı Denetimli Serbestlik Hizmetleri Kanunu hükümleri gereğince 2005 yılından bugüne her takvim yılında en az bir kere yapılan Denetimli Serbestlik Hizmetleri Danışma Kurulu Toplantısının 13'üncüsü 27.12.2017 tarihinde Ankara Gölbaşı Hâkimevi'nde gerçekleştirildi.

 

Başkanlığını Adalet Bakanlığı Müsteşarı Selahattin Menteş‘in yaptığı 13. Danışma Kurulu Toplantısı’na, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Şaban Yılmaz, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü Ahmet Kar, Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürü Dr. Ekrem Çetintürk, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Çiftci, Denetimli Serbestlik Daire Başkanı V. Kevser Ceylan Koca, Tetkik Hâkimi Nuri Şahan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Orman Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye İş Kurumu, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Ankara-Başkent-TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nin hukuk, sosyal hizmet, sosyoloji psikoloji bölümlerinden öğretim üyeleri, Türk Kızılayı, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu, Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği temsilcileri katıldı.

 

Toplantı; Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Şaban Yılmaz ve Adalet Bakanlığı Müşterarı Selahattin Menteş’in açılış konuşmaları ile başlamış, gündem konuları tartışılmış ve değerlendirilmiştir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.