İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Adalet Bakanı Abdulhamit GÜL'ün, Adalet Bakanlığı 2022 Yılı Bütçe Görüşmeleri Konuşmasından...

BAKANLIK

Adalet Bakanı Abdulhamit GÜL'ün, Adalet Bakanlığı 2022 Yılı Bütçe Görüşmeleri Konuşmasından...

Adalet Bakanı Abdulhanit Gül, Adalet Bakanlığı 2022 Yılı Bütçe Görüşmelerinde yaptığı konuşmasında, Adalet Bakanlığı personeli için yeni kazanımlar adına yapılan çalışmalara değindi. Adalet Bakanının yaptığı konuşmadan satırbaşları şu şekilde...

Sözleşmeli Personele Kadro Müjdesi 

Adalet Bakanı Abdulhamit GÜL'ün yaptığı son konuşmalarında çok sık dile getirdiği bir konu olan sözleşmeli personelimizin kadro durumu için "Yakın zamanda tüm sözleşmeli personelimizin kadroya geçmesini de hayata geçireceğiz" dedi.

3600 Ek Gösterge Hakkı

Adalet Bakanlığı personelinin özlük hakları ve 3600 Ek gösterge konusunda ise " yine özlük haklarına ilişkin olarakta personelimizin 3600 ek gösterge hakkına kavuşması konusunda da çalışmalarımız devam etmektedir " dedi.

Fazla Mesai ve Maaşlarda İyileştirme 

Fazla mesai ve maaşlarda iyişletirme konularında ise " Yine fazla mesai ve maaşlarda iyileştirme, özellikle infaz ve koruma memurlarına ilişkin çalışmalarımızı da sürdürüyoruz" dedi

2022 Yılında Kaç Prsonel Alınacak ?

Adalet Bakanı Abdulhamit GÜL 2022 yılında kaç personel alınacağına ilişkin " 2022 yılında 12 bin personel alarak adalet hizmetlerini daha verimli şekilde vatandaşlarımıza sunmak için çalışmalarımızı da yine sürdürüyoruz " dedi.

Bilindiği üzere alınacak olan personeller adliyeler için zabıt katibi ve mübaşir, Ceza infaz Kurumları içinse alınacak personel bakımından ilk sırada infaz ve koruma memuru olmak üzere çeşitli branşlarda teknisyen, aşçı, şoför, kaloriferci, sağlık memuru ve cezaevi katibi olarak sıralayabiliriz.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.