İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Sincan T Tipinde Tayin Nedeniyle Yaprak Dökümü Yaşandı...

ANKARA

Sincan T Tipinde Tayin Nedeniyle Yaprak Dökümü Yaşandı...

Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan mazeret tayinlerinin ardından Sincan T Tipinde yaprak dökümü başladı.

 

Kurumumuz çalışanlarından Murat Akbulut, Yusuf Ülke, Ömer İkinci, Mehmet Ali Çiftçi, Emrah Bilen, Mustafa Mazman için veda yemeği düzenlendi.

 

Veda yemeğine kurum Müdürümüz Mustafa Çorumlu ikinci müdürlerimiz Abdullah Gürbüz, Mehmet Öztürk, Alper Şirin, İbrahim Karabay ve Başmemur Gürbüz Topçu ile çok sayıda infaz ve koruma memuru, cezaevi katipleri ile diğer görevli personel katıldı.

 

Kurum Müdürü Mustafa Çorumlu yapmış olduğu konuşmada giden personeller için üzüntü duyduğunu ifade ederek, onlara olan son bir vefa borcunu arkadaşlarıyla birlikte yemek organizasyonunda yerine getirmek istediklerini belirtti. Çorumlu “ Gönül isterdi ki sizlerle bu yolda beraber yürüyelim ama kısmet buraya kadarmış. Personelimizin tayinin çıkması bizi üzüyor ancak görev yaptıkları süre içerisinde yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyor yeni görev yerlerinde ve ileriki hayatlarında başarı ve mutluluklar diliyorum.” dedi. Daha sonra tayin gidecek arkadaşlardan olan Yusuf Ülke den veda konuşmasını yapmasını isteyen Çorumlu kendisini konuşmak üzere takdim etti.

 

Ülke “ Burada devre arkadaşlarımla çok güzel günler geçirdim onlarla beraber büyük işler başardık ama bunların en büyüğü zamansız bir vedada tüm arkadaşlarımı bir arada görmek ve onlardan helallik istemek oldu. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Yapılan konuşmaların ardından kurum müdürü Mustafa Çorumlu gidecek olan personelle vedalaşarak kendilerine plaket ve küçük birer hediye taktim etti.

 

infazvekoruma.net ekibi olarak tayini çıkan personel arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar dileriz...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.