İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Ankara Sincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan Anlamlı Ziyaret...

ANKARA

Ankara Sincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personeli Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezine ziyarette bulundu.

Ceza İnfaz Kurumundan Anlamlı Ziyaret...

 

Ankara Sincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personeli Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezine ziyarette bulundu.

 

Ziyarete Ankara Sincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa ÇORUMLU, kurum 2. Müdürleri Alper ŞİRİN, Mehmet ÖZTÜRK İdare memuru Serkan YILDIRIM, Baş memur Gürbüz TOPÇUOĞLU ve infaz ve korumam memurları katıldı.

 

Meslektaşlarımızı Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde karşılayan Tuğgeneral Celalettin BACANLI, yapılan ziyaretten memnun olduklarını ifade etti. İlk defa bir ceza infaz kurumunun merkezlerini ziyarete geldiklerini belirterek bunun bir örnek teşkil etmesi açısından önemli bulduğunu belirtti. Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinin tarihçesini ve nasıl bir çalışma sisteminin olduğunu kısa bilgilerle aktaran BACANLI burada ki görevlerinin “Çeşitli nedenlerle yetersiz ve engelli durumuna gelmiş hastaların, sosyal yaşamlarındaki fiziki, psikolojik ve sosyal zorlukları tek başına ve/ veya aileleri ile birlikte güven duygusu içinde aşabilen bireyler haline gelmelerini “ sağlamak olduğunu söyledi. Ve kurumun tanıtımını anlatan kısa bir video izletisi sundu.

 

Ankara Sincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu müdürü Mustafa ÇORUMLU ise yaptığı konuşmada “ Vatanımızın ve milletimizin varlığının devamını, bayrağımızın göklerde dalgalanmasını, özgürlüğümüzün korunmasını ve millet­çe namusumuzla, şerefimizle yaşamamızı gazi ve şehitlerimize borçluyuz. Gazilerimizi sadece bir gün değil onların hep yanlarında olmamız gerek bu bizim için geç kalınmış bir ziyaret “ olduğunun altını çizdi.

 

TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi hatıra defterini imzalayan Ankara Sincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu müdürü Mustafa ÇORUMLU ve personel Tuğgeneral Celalettin BACANLI ile hatıra fotoğrafı çektirdi. ÇORUMLU kurumumuz işyurtları atölyelerinde hükümlüler tarafından yapılan "Çanakkale Şehitleri" isimli tabloyu Tuğg. Celalettin BACANLI'ya hediye etmiştir.

 

Gazilere ziyarette Sincan T Tipinde yapılan sabundan çiçek hediye edildi. Yapılan ziyaretten oldukça memnun olduklarını dile getiren gazilerimiz, sizlerin sayesinde unutulmadıklarını söylediler ve mutlu olduklarını belirttiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.