İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

İnfaz ve Koruma Memurları Kurumda Cep Telefonu ve İnternet Kullanabilirmi ?

A'dan Z'ye Rehber

A'dan Z'ye İnfaz ve Koruma Memurluğu Rehberi - İnfaz ve Koruma Memurları Kurumda Cep Telefonu ve İnternet Kullanabilirmi ?

Belki soracak birisi çıkar diye yazıyorum kesinlikle hayır yasaktır yani. bu işi seçerken bunları bilmenizi isterim bir infaz ve koruma memuru cep telefonunu sadece açık cezaevlerinde görevli ise kullanabilir. Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarında kati suretle cep telefonu kullanılmaz, istisna olarak yeni kampüs ceza infaz kurumlarında idare binaları kampüs içinde ama dışarıda konumlandıkları için durum farklı olabiliyor onun haricinde dışarıyla bağlantısı olan şahsi bir iletişim aracı kullanılamaz, İletişim kurumsal hatlar üzerinden yapılmaktadır, nedir bunlar sabit hatlı telefon ya da kurumsal cep nolu hatlar tabi bunlarda hepsi santral adına kayıtlıdır.

İnternet bağlantılı bilgisayarlar mevcuttur lakin her kurumda olduğu gibi kısıtlamalar burada da vardır. Kısıtlamalar belirli saatlerde düşürülür, kısıtlamaların düşürülmesi demek her siteye girebileceğimiz anlamına gelmiyor yine de, bu ne anlama geliyor, bakanlığın yasaklı olmayan web siteleri kategorisindeki sitelere girebileceğiniz anlamına geliyor. Haber siteleri, spor siteleri, legal olan çoğu siteye giriş yapabiliyorsunuz ama bahis, youtube , facebook, twitter vs bunlara giriş yapamazsınız.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Yorumlar (2)

adem yaşar 6 Yıl Önce

açık ceza evlerinde kullanabiliyormuyuz

Yönetici 6 Yıl Önce

kanunda cezaevleri kapalı açık diye ayrılmamıştır. yani kanunen her ikisinde de cep telefonu kulanmak yasaktır. fakat açık cezaevlerinin fiziki yapısı ve işleyişi, personel arası iletişim zorunluluğu cep telefonunu kaçınılmaz kılıyor. zaten açık cezaevlerinde hükümlülerin süreden bağımsız ankesörlü telefon kullanma hakları var. onlara karşın memurların cep telefonu kullanmamaları çok abes olur.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.