Her Yıl İnfaz ve Koruma Memuru Alımı Oluyor mu ?

2012 Yılında Türkiye' genelindeki ceza infaz kurumlarında çalışan personelin 27 bin 200'ü infaz koruma memuru, 2 bin 651'i infaz ve koruma başmemuru, toplam 29 bin 851 infaz ve koruma ve başmemuru görev yapıyorken, 01 Aralık 2020 itibariyle  bu sayı 56bin'i infaz ve koruma memuru, 1.683 ü infaz ve koruma başmemuru olmak üzere toplamda 57 bin 683 ü bulmuştur. Aradan geçen bu beş yıl içerisinde personel alımı baya artmış olup yeni yapılacak cezaevleri ile bu sayının daha da artacağı tahmin edilmektedir

Normal şartlarda yapılan incelememize göre hemen hemen her yıl 3000 civarlarında bir alım birde 1000 civarları alım olur ki bunları örnek vermek maksatlı söylüyorum kesin alacaklar diye bir durum söz konusu değil. Bazende ceza infaz kurumlarının ihtiyaç belirtlemleri halinde bu çok acilse local alımlar olabiliyor bunların sayısı 200-300 diyebilirim.

Not: Son yıllarda açılan ceza infaz kurumları ve buna paralel olarak alınan personel sayıları 5-6bin'li rakamları bulmuştur.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.